Elke overkapping is verkrijgbaar in drie verschillende modellen. 

HILL
Een hip & trendy overkapping aan een scherpe prijs. Hill is recht voor de raap. Een stoerdere lijn met de nodige attitude. Door het minimalistisch en slank design past deze lijn bij elk type woning of gebouw. Wilt u haar helemaal doen schitteren? Kies dan voor de ‘designed’-afwerking. De strakke dakomranding zorgt voor de finishing touch.

CURVE
Deze overkapping houdt niet van kantjes. Curve is zachter van boogvorm. Een zacht golvende lijn met een moderne toets. Een vorm die heel goed samengaat met een landelijke en modern landelijke bouwstijl.

ARC
Deze overkapping gooit alles wat recht is overboord. De Arc modellen kunnen zowel aangebouwd als vrijstaand opgesteld worden. Arc is het model dat de boogvorm optimaal gebruikt. Een elegante meerwaarde voor uw woning. Een vorm die uitstekend past bij een landelijke bouwstijl. Wil u haar helemaal doen schitteren? Kies dan voor de ‘designed’-afwerking. De strakke dakomranding zorgt voor de finishing touch.

Daarnaast kan u het model nog wat aanpassen. Zo heeft u een unieke overkapping, volledig naar uw smaak. En zoals altijd mag u gratis een RAL-kleur kiezen. Hierdoor past uw overkapping nog beter bij uw huis.

Hill Curve Arc
6°C Hill Curve 15°C   Arc 8°C
Hill 6 Curve 15 Arc 8
Hill 8°C  Curve 22°C Arc 12°C 
Hill 8 Curve 22 Arc 12
Hill 10°C Curve 30°C  Arc 22°C 
Hill 10 Curve 30 Arc 22

Wilt u liever een strakke vorm? Kies voor een Designed overkapping

Bij alle types kan u kiezen voor een strakke omranding!  
Strak 

 

Informeer naar de mogelijkheden!

Onze modellen

Carports & overkappingen opendeurdagen 18/03/2019

Opendeurweekend Kortingsactie Carports Terrasoverkappingen Nipacostorme

Carports & overkappingen opendeurdagen 13/03/2019

Op verschillende plaatsen in Vlaanderen zetten onze verdelers van carports en overkappingen hun deuren open!