overkappen

De ideale oplossing voor het overkappen van een ruimte:- optimale doorgang
- lange levensduur
- onderhoudsarm
- eenvoudige (zelf)montage
- ruime keuze uit standaard maten
- maatwerk op aanvraag
- alle RAL kleuren leverbaar

Aluvida carports en overkappingenDe Aluvida-overkappingen worden geproduceerd op basis van vele jaren ervaring en zijn afgestemd op uw specifieke wensen. Na goed overleg wordt een overkapping op maat ontworpen, die u maximaal plezier geeft. Denkt u bijvoorbeeld aan het overkappen van een auto of terras, Aluvida heeft vele praktijkvoorbeelden. Maar ook voor een unieke overkapping zoals voor een promenade of boulevard bent u bij Aluvida aan het juiste adres.

Bij het ontwerp is veel aandacht besteed aan een esthetisch uiterlijk in combinatie met stabiliteit. De bovenzijde van het dak geeft daarmee een glad en strak aanzicht vanwege het wegblijven van schroefkoppen. De elders veel geziene dwarsbalk tussen de goten kan bij een Aluvida carport in bijna alle gevallen achterwege blijven. Daarmee wordt een optimale doorgang verkregen en is het aanzicht niet verstoord.

Bij de Aluvida carports hebben diverse afwateringsmogelijkheden in zich. Dit kan zowel ondergronds als bovengronds plaatsvinden zodat voor elke situatie een oplossing aanwezig is. De speciaal hiervoor ontworpen palen kunnen hierbij dienst doen als regenpijp.

Het dakvlak sluit wind- en waterdicht aan op de ondergoot. Door een uitgekiend ontwerp worden grote hoeveelheden regenwater in de goot 'getrokken' zodat het water niet naast de goot beland. De goot heeft esthetisch afgeronde hoeken en wordt aan de uiteinden afgedicht met een hierdoor speciaal ontwikkeld rubber.  Aluvida-carports geven daarmee duurzaamheid waarbij het gebruik van een kitspuit achterwege kan blijven.

De toegepaste palen zijn van dikwandig en duurzaam aluminium. De afgeronde hoeken accentueren het geheel en bieden, vanwege het doordacht ontwerp, een eenvoudige montage.

Voor de Aluvida-carports is een speciale funderingsset ontworpen waardoor gelijk met de montage kan worden gestart. Daarnaast is de funderingsset achteraf nog te verstellen in de hoogte.

Aluvida-carports worden vervaardigd van duurzame aluminium profielen welke met roestvast stalen schroeven aan elkaar gekoppeld worden. U krijgt hierdoor een degelijk en onderhoudsarm product, een wel zo geruststellende gedachte.

Standaard wordt een breuk- en slagvaste dubbelwandige kunststof plaat toegepast. Een glaseffect beplating behoort echter ook tot de mogelijkheden.

De carports kunnen geleverd worden in een grote verscheidenheid aan (RAL)kleuren. Standaard kunt u kiezen uit wit (RAL 9010) en dennengroen (RAL 6009). Daarvoor worden de aluminium materialen voorzien van een duurzame poedercoatlaag en sluit de kleurstelling perfect bij uw omgeving aan.

De Aluvida -overkappingssystemen worden met zorg ontworpen en geproduceerd. Vanwege deze werkwijze geeft Aluvida 5 jaar aflopende garantie op de geleverde materialen.

Bij diverse modellen bestaat de mogelijkheid een schuifpaneel aan te brengen in het dakvlak. Met dit schuifpaneel kan een doorgang naar boven worden verkregen voor onderhoud van de naastgelegen gevel of gebruik als ventilatie-opening. U ziet, Aluvida denkt met u mee.

U hebt de keuzemogelijkheid uit diverse modellen. Afhankelijk van de aanwezige situatie kiest u voor zijaanbouw, kopaanbouw of een vrijstaand model. Een combinatie van voorgaande is echter ook mogelijk. Laat u zich hierover vrijblijvend voorlichten door een van onze experts.  Aluvida heeft voor bijna alle situaties wel een oplossing.

De ideale manier om een ruimte te overkappen

Sitemap

Carports & overkappingen opendeurdagen 18/03/2019

Opendeurweekend Kortingsactie Carports Terrasoverkappingen Nipacostorme

Carports & overkappingen opendeurdagen 13/03/2019

Op verschillende plaatsen in Vlaanderen zetten onze verdelers van carports en overkappingen hun deuren open!