carport visitekaartje

Het visitekaartje van uw woning: een Aluvida carport of overkappingEen Aluvida-overkapping geeft uw huis een tijdloze uitstraling. Bovendien kunt u voortaan elk seizoen buiten genieten van de rustige omgeving. Aluvida fabriceert al enkele jaren carports en terrasoverkappingen van buitengewoon hoge kwaliteit. Een aanrader voor iedereen die houdt van het buitenleven.

Lekker lente!De lente is in het land en bij veel mensen begint het opnieuw te kriebelen! We kijken al uit naar lange en gezellige zomeravonden met familie en vrienden. Tegenwoordig is een tuin niet enkel een plaats om te werken. Het is een extra leefruimte geworden. Met een overkapping van Aluvida verandert uw terras in een aangename ruimte waar u het hele jaar door kunt genieten. Na een drukke werkdag of in het weekend is het heerlijk ontspannen. Een terrasoverkapping brengt sfeer, warmte en gezelligheid in uw tuin.

Tijdloze eenvoud met 30 jaar garantieEen Aluvida-overkapping is modern, smaakvol en heeft een lange levensduur. Het tijdloze design staat voor duurzame materialen in combinatie met symmetrie. De optimale doorgangshoogte zorgt voor functionaliteit en comfort. De overkapping is uitgevoerd met polycarbonaatplaten, die zowel in heldere als opaaluitvoering te verkrijgen zijn. Het systeem is volledig uit aluminium profielen opgebouwd. De overkappingen zijn weerbestendig, wat geen overbodige luxe is in ons klimaat. Een kwalitatieve overkapping met 30 jaar garantie, wie wil dat nou niet?

Een carport of een overkapping die bij u pastDe wensen van de klant staan voorop bij Aluvida. Aangezien de tuin tegenwoordig een wezenlijk onderdeel is van ieders leefomgeving luisteren we naar de vragen van de klant. De overkappingtypes die Aluvida aanbiedt, zijn volledig aan te passen qua afmeting, stijl en kleur. Zo ontstaat een uniek project geheel aangepast naar uw eigen wensen.

Tal van mogelijkhedenDankzij een overkapping van Aluvida creëert u extra bergruimte, beschikt u over een aangename terrasruimte of zelfs over een comfortabele autostalling. Bovendien ondervindt u geen last van regenweer: onder de overkapping blijft het droog. Het kwaliteitsmateriaal zorgt ervoor dat u jarenlang voordeel haalt uit het Aluvida-project.

Eenvoudig te plaatsen, gemakkelijk in onderhoudDankzij het handige Aluvida-systeem plaatst u met twee personen de overkapping in één dag. Ideaal dus voor doe-het-zelvers! Als u de overkapping toch liever laat monteren, dan beschikt Aluvida over vakkundige monteurs die het werk voor u uitvoeren. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

10 redenen om te kiezen voor een Aluvida overkapping:

1. kwalitatieve overkappingen met tijdloos design
2. korte levertijd en geen vrachtkosten
3. 30 jaar garantie op het aluminium
4. keuze uit meer dan ... modellen
5. 200 RAL-kleuren zijn mogelijk
6. roestvrije bouten en moeren
7. geen grondankers nodig
8. geschikt voor de doe-het-zelver
9. maatwerk is geen probleem
10. ruime ervaring in aluminium constructies

Je carport: een écht visitekaartje voor je woning

Sitemap

Carports & overkappingen opendeurdagen 18/03/2019

Opendeurweekend Kortingsactie Carports Terrasoverkappingen Nipacostorme

Carports & overkappingen opendeurdagen 13/03/2019

Op verschillende plaatsen in Vlaanderen zetten onze verdelers van carports en overkappingen hun deuren open!