carport meerwaarde

Een carport: een belangrijke meerwaarde voor elke woningAluvida produceert carports en terrasoverkappingen die afgestemd zijn op de specifieke wensen van de klant. De overkappingen zijn mooi dankzij hun eenvoud, lange levensduur en optimale doorgang. Ze geven een toegevoegde waarde aan jouw woning, school, bedrijf, winkel, horecazaak...


Een overkapping die bij je pastDe wensen van de klant staan bij Aluvida steeds voorop. De overkappingtypes die Aluvida aanbiedt, zijn volledig aan te passen qua afmeting, stijl en kleur. Zo ontstaat een uniek project volledig aangepast aan jouw smaak. De woning krijgt een aanvullende functie en extra bruikbare ruimte. De waarde van je huis stijgt aanzienlijk.

Zelf monteren zonder problemenDankzij het handige Aluvida-systeem plaats je met twee mensen in één dag jouw carport of overkapping. Het installeren is een plezier op zich. Je zult zeker trots zijn op het resultaat dat je boekt. De beglazing van polycarbonaat plaats je op een degelijke aluminium constructie. Polycarbonaat is praktisch onbreekbaar en dus veilig in gebruik. De aluminium profielen zijn onderhoudsarm en duurzaam. Je krijgt maar liefst 30 jaar garantie op het framewerk. Na maximaal één dag werk, beleef je gegarandeerd jarenlang plezier aan de carport of terrasoverkapping.


Niet zelf monteren?Als je de overkapping niet zelf wilt monteren, is dat geen enkel probleem. Aluvida beschikt over professionele monteurs die het werk voor jou kunnen uitvoeren. Neem eens contact op en vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

De Aluvida-overkapping: ideaal in tal van situatiesAls je een overkapping van Aluvida plaatst, creëer je extra bergruimte, beschik je over een aangename terrasruimte of zelfs over een comfortabele autostalling. Je ondervindt geen hinder van regenweer: onder de overkapping blijft het droog. Bij een Aluvida overkapping ben je zeker dat je een product van topkwaliteit koopt, de voordelen van persoonlijke service en de garantie dat het eindproduct feilloos aansluit bij de architectuur en uitstraling van jouw woning. Wil je met eigen ogen zien waartoe wij in staat zijn, dan nodigen we je graag uit voor een bezoek aan de showroom.


Tien redenen om te kiezen voor een Aluvida-overkapping- 1. Kwalitatieve overkappingen met tijdloos design
- 2. Korte levertijd en geen vrachtkosten
- 3. Dertig jaar garantie op het aluminium
- 4. Keuze uit acht modellen
- 5. 200 RAL-kleuren zijn mogelijk
- 6. Roestvrije bouten en moeren
- 7. Geen grondankers nodig
- 8. Geschikt voor de doe-het-zelver
- 9. Maatwerk is geen probleem
- 10 Ruime ervaring in aluminium constructies

Een carport: meerwaarde voor je woning

Sitemap

Carports & overkappingen opendeurdagen 18/03/2019

Opendeurweekend Kortingsactie Carports Terrasoverkappingen Nipacostorme

Carports & overkappingen opendeurdagen 13/03/2019

Op verschillende plaatsen in Vlaanderen zetten onze verdelers van carports en overkappingen hun deuren open!