terrasoverkapping

Je terras wordt werkelijk een verlengstuk van je kamer met een Aluvida terrasoverkappingVanaf nu kunnen jouw tuinfeesten altijd doorgaan!De Aluvida terrasoverkappingen zijn geheel vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige materialen en dusdanig bewerkt dat deze overkappingen geheel onderhoudsvriendelijk en van een lange levensduur verzekerd zijn. De aluminium constructie kan in elke RAL-kleur voor je worden vervaardigd. Deze wordt voorzien van een stevige laag poedercoating. Iederen RAL-kleur is standaard verkrijgbaar, uitgezonderd metaalkleuren. De terrasoverkapping is heel eenvoudig zelf op te bouwen of wordt door ervaren monteurs in één dag bij je thuis geplaatst.

Geef uw tuin sfeer met een aluminium terrasoverkappingCreëer sfeer in uw tuin met een terrasoverkapping. U kunt uw huis in uw tuin laten overvloeien.

De Aluvida terrasoverkappingen zijn van uitermate hoge kwaliteit. Alle carports zijn in verschillende lengtes en breedtes leverbaar. Eventueel is maatwerk mogelijk (maatwerk terrasoverkapping op aanvraag)

Wilt u het extra warm hebben als u buiten zit, dan kunnen we de terrasoverkapping naar wens uitrusten met wanden.

Uw terrasoverkapping wordt geleverd als bouwpakket.

Alles is mogelijk met een Aluvida terrasoverkapping! Eventueel mits enkele wijzigingen ook te gebruiken als carport of afdak voor uw caravan.

de dealers in uw omgeving kunnen u zeker meer informatie geven over ons assortiment overkappingen.

Sitemap

CARPORTS & OVERKAPPINGEN in de kijker op ZATERDAG 20 en 27 OKTOBER 2018 18/09/2018

KOM ZEKER LANGS TIJDENS ONZE OPENDEURDAGEN!

Geniet nog steeds van onze Batibouw-actie 08/03/2017