carport

Bij Aluvida vindt u één van de modernste machineparken in de sector.Zo maken wij het mogelijk om een snelle en efficiënte productie te garanderen aan onze klanten. Onze kwalitatief hoogstaande carports verkopen we aan een lage prijs.

Aluvida verzekert dat de carports een ideale prijs - kwaliteit verhouding hebben!

De hoofdzetel van Aluvida is gevestigd in Roeselare (België), maar we verkopen via dealers ook carports in Nederland. Zelfs de eilanden kunnen we bevoorraden!

Innoveren is belangrijk, want alleen zo kan een bedrijf haar klanten het beste product aanbieden. We zeggen met trots dat u op alle carports 30 jaar garantie krijgt!

carport constructie

De constructie wordt volledig gemaakt in aluminium. De aluminium profielen kunnen we in alle mogelijke RAL-kleuren leveren. Standaard heeft u de keuze tussen wit (RAL 9010) of dennegroen (RAL 6009). Alle bevestigingsmaterialen, zoals bouten en moeren, zijn gemaakt van roestvrij staal. De kunststof dakplaten zijn niet brandbaar, UV-bestendig en niet te vergeten slagvast. De fundatiesets voor de carports zijn van verzinkt staal.

Op het showterrein van onze dealers, kunt u verschillende carports modellen zien. Een uitgebreid aantal foto's van onze carports en terrasoverkappingen staan online in het overkappingsalbum.

Als u nog twijfelt of u al dan niet een carport zult plaatsen of andere vragen hebben, dan mag u zonder enige verplichting contact opnemen met ons.

Sitemap

Carports & overkappingen opendeurdagen 18/03/2019

Opendeurweekend Kortingsactie Carports Terrasoverkappingen Nipacostorme

Carports & overkappingen opendeurdagen 13/03/2019

Op verschillende plaatsen in Vlaanderen zetten onze verdelers van carports en overkappingen hun deuren open!