buitenleefterras

BuitenleefterrasEen fijn plekje om te zitten.
Het zomerse buitenleven, vrienden ontvangen, eten of een goed boek lezen, ... speelt zich voor een groot deel af op het terras. Een nieuwe plek om met het hele gezin te eten of om met vrienden lekker lang na te zitten aan het eind van een prachtige dag.
De Aluvida-overkappingen voegen licht en ruimte aan een woning toe.
U wil genieten van het goede buitenleven, van de pracht van uw tuin; het hele jaar door. Genieten van de natuur en de sterrenhemel in de avond, de rustgevende groene atmosfeer van het buitenleven zonder last van hemelwater, ongedierte, enz. Al snel zal het buitenleefterras de populairste plek van uw woning worden.

Meer groen in en om het huis zorgt voor meer natuurbeleving en bezorgt u het gevoel van rust in uw eigen tuin, op het balkon of het terras. De tuin wordt een plek van welzijn en ontspanning. Maar ook van bloemenpracht en lekker gezond buiten eten. Deze groene ruimte wordt steeds meer een gemaksruimte waar eigenlijk alles mogelijk is. Van tuindouche tot spa en barbecue tot buitenkeuken. We wilen het buitenleven echt beleven en dan zoeken we zeker ook naar slimme oplossingen. Ook het onderhoud moet makkelijk en simpel gedaan kunnen worden.

Aluvida levert u vakwerk. Voor de constructie wordt gebruik gemaakt van degelijke zware aluminium profielen en bevestigingsmaterialen. De overkapping is binnen 1 dag te plaatsen.

verdeelpunten Aluvida

Heeft u een specifieke vraag? Wenst u een offerte? Stuur ons een mail en wij beantwoorden u zo spoedig mogelijk


www.aluvida.be

Sitemap

Carports & overkappingen opendeurdagen 18/03/2019

Opendeurweekend Kortingsactie Carports Terrasoverkappingen Nipacostorme

Carports & overkappingen opendeurdagen 13/03/2019

Op verschillende plaatsen in Vlaanderen zetten onze verdelers van carports en overkappingen hun deuren open!