carports

Aluvida carports en overkappingen beschikt over één van de modernste machineparken in de sector. Daardoor kunnen we een snelle en efficiënte productie garanderen. Voor de kwalitatief hoogstaande carports kunnen wij een lage kostprijs aanrekenen. Onze carports hebben de ideale prijs - kwaliteit verhouding!

Aluvida is gevestigd in Roeselare, maar we verkopen carports in zowel België, Nederland en Frankrijk. Ons bedrijf werkt voortdurend met nieuwe technieken. Innovering is voor ons belangrijk, want we willen enkel het beste voor onze klanten.

Op alle carports krijgt u 30 jaar garantie!!

Uitvoering carports

De volledige carportconstructie bestaat uit aluminium. Het aluminium kan in alle mogelijke RAL-kleuren geleverd worden. Het standaardkleur is wit (RAL 9010) of dennengroen (RAL 6009). Alle bevestigingsmaterialen zijn gemaakt in roestvrij staal. De kunststof dakplaten zijn slagvast, niet brandbaar en UV-bestendig. De fundatiesets zijn vervaardigd uit verzinkt staal.

Op één van onze showterreinen kunt u onze carports modellen zien. Foto's van onze carports vindt u in het overkappingen-album.

Mocht u nog met vragen zitten of twijfelen over het al dan niet plaatsen van een carport, dan mag u gerust contact opnemen met ons.


carports

Sitemap

CARPORTS & OVERKAPPINGEN in de kijker op ZATERDAG 20 en 27 OKTOBER 2018 18/09/2018

KOM ZEKER LANGS TIJDENS ONZE OPENDEURDAGEN!

Geniet nog steeds van onze Batibouw-actie 08/03/2017