verandadak

Bent u op zoek naar een verandadak?Aluvida carports getuigen van een vernieuwend design en modern inzicht. Uw Aluvida verandadak integreert zich perfect in een moderne én klassieke bouwstijl. De afgeronde en zachte vormen geven een ongeziene klasse aan het systeem.

Tijdens de zomer kan het in een echte veranda soms erg warm worden. Een verandadak kan de oplossing bieden: U houdt de heetste zon buiten het huis, maar verliest zo weinig mogelijk licht.

Een verandadak vormt een prettige overgang tussen uw huis en tuin. Als u graag geniet van uw mooie tuin, de geurende bloemen en een warme bries zult u een terrasoverkapping zeker appreciëren. Daarnaast beschikt u over een beschutte ruimte. Dit kan handig zijn tijdens frisse zomeravonden of als het begint te regenen terwijl u aan het BBQ'en bent!

Dankzij een terrasoverkapping moet u in de toekomst niet meer spurten om uw mooie tuinset droog te houden!

Een Aluvida verandadak is een betaalbare oplossing om uw woning te verfraaien.

Extra informatie over carports / terrasoverkappingen met verandadak

U verlangt naar meer ruimte? Dankzij het Aluvida verandadak is dit in een handomdraai mogelijk !

Elk Aluvida verandadak is een eigentijds ontwerp op gebied van technologie, vormgeving en functionaliteitEen Aluvida verandadak is een belangrijke en blijvende meerwaarde voor elke woning. Het verandadak pas perfect bij je woning en je persoonlijke wensen. Het hedendaags verandadak is een staaltje van creatief en technisch vernuft. De mogelijkheden qua vormgeving en uitrusting zijn zeer uitgebreid. Zo kun je kiezen voor een boogdak met zijaanbouw, een lessenaarsdak of een licht gebogen verandadak. Aluvida biedt een heel ruim assortiment verandadaken aan naar ieders voorkeur en smaak. Of je nu kiest voor een standaardmodel of maatwerk, alle modellen zijn eenvoudig te monteren en gemakkelijk in onderhoud. Afhankelijk van de aanwezige situatie kun je bij Aluvida kiezen voor zijaanbouw, kopaanbouw of een vrijstaand model.
Kortom, de ideale uitbreiding van uw leefruimte.

Buiten leven


Wanneer de temperatuur de vijfentwintig graden celcius overschrijdt, is het fantastisch om een verandadak te hebben. Maar ook de rest van het jaar - toch nog ruim driehonderd dagen - kan u er volop van genieten. Wanneer het wat kouder wordt, kan het buitenleven nog steeds heel gezellig zijn.
Je moet buiten dùrven leven. Ga ook naar buiten als het wat frisser is, want ook dan is het op het terras, met zich op de natuur, vaak aangenamer dan binnen. Als u er een gewoonte van maakt om naar buiten te gaan om te eten of zelfs gewoon om te aperitieven, zal u merken dat u nog veel meer van uw verandadak geniet dan u oorspronkelijk gedacht had. Is het u toch een beetje te koud? Met terrasverwarmers of een open haard maakt u het meteen een pak warmer. Mooi weer, goed gezelschap en lekkere hapjes: meer heeft u niet nodig om er een onvergetelijke dag van te maken.

* hoogwaardig design
* fraaie terrasoverkapping zonder verlies van daglicht
* ideaal voor horeca (oplossing rokerscliënteel)
* onderhoudsvriendelijk

verdeelpunten aluvida

Heeft u een specifieke vraag? Wenst u een offerte? Stuur ons een mail en wij beantwoorden u zo spoedig mogelijk


www.aluvida.be

Sitemap

Carports & overkappingen opendeurdagen 18/03/2019

Opendeurweekend Kortingsactie Carports Terrasoverkappingen Nipacostorme

Carports & overkappingen opendeurdagen 13/03/2019

Op verschillende plaatsen in Vlaanderen zetten onze verdelers van carports en overkappingen hun deuren open!