Serrondos

Serrondos: de cabrio onder de veranda'sEen Serrondos is eigenlijk een luxe boogveranda met een uniek systeem voor het openen en sluiten van de schuiframen. Omdat een Serrondos persoonlijk is en maatwerk vraagt, behandelen we elk project afzonderlijk.

Naast kwalitatieve producten en snelle leveringstermijnen, hechten we ook belang aan de prijs. De klant staat voor ons centraal!

U kunt erop rekenen dat onze diensten de montage van de Serrondos-overkapping verzorgen. Ook na de plaatsing, kunt u bij ons terecht voor dienst na verkoop.

De Serrondos is ideaal voor uw terras, balkon of dak. Meestal wordt de serre-veranda aangebouwd aan de woning. Het leuke is dat u het huis laat doorlopen tot in de tuin. Meestal, maar niet altijd, is het een verlengstuk van de woonkamer of keuken.

Dankzij deze overkapping kunt 's zomers én 's winters genieten van uw tuin en van het zonlicht.

De standaard-uitvoering van uw Serrondos:

- aluminium constructie met coating: wit (RAL 9016), groen (RAL 6005), bruin (RAL 8077) of wit aluminium (RAL 9006)
- dak met dubbelwandige plexiplaten van 8 mm. U kunt kiezen tussen wit of transparant.
- rechte zijwanden in enkel veiligheidsglas
- enkele schuifdeur die we volgens uw keuze plaatsen in de linkse of rechtse zijwand
- de op- en neerschuifbare panelen in enkelwandige acrylaatplaten (plexi) van 4 mm zijn uitgerust met het KST-systeem (=Krachtondersteunende Schuif Techniek)
- een betonfundering of gemetseld muurtje is noodzakelijk, maar dit is niet inbegrepen in de prijs en wordt vooraf door de klant aangebracht op basis van onze instructies.

Alle RAL-kleuren zijn mogelijk mits een meerprijs.

Onze grootste Serrondos kan zeker dienen als zwembadoverkapping. Dit is zeker geen overbodige luxe in een land met wisselvallig weer. Zo kunt u langer en op meer dagen genieten van uw zwembad!

Idee: misschien kunt u de Serrondos gebruiken als luxe rokersruimte. De ideale oplossing, want u staat steeds uit de wind en de regen en de rook kan naar buiten dankzij de unieke schuiframen. Uw huis is voortaan rookvrij en u en uw bezoek hoeven niet buiten te genieten van een sigaretje....

U heeft een droom en een wens. Aluvida doet er alles aan om deze droom / wens waar te maken. Bovendien proberen we altijd rekening te houden met uw voorgenomen budget.

Meer informatie over de Serrondos.

Serrondos

Sitemap

Carports & overkappingen opendeurdagen 18/03/2019

Opendeurweekend Kortingsactie Carports Terrasoverkappingen Nipacostorme

Carports & overkappingen opendeurdagen 13/03/2019

Op verschillende plaatsen in Vlaanderen zetten onze verdelers van carports en overkappingen hun deuren open!