Aluvida carports overkappingen

Aluvida biedt een brede waaier van mogelijkheden op het gebied van carports en overkappingenHet Aluvida opbouwsysteem van aluminium profielen en dakbedekking in polycarbonaat biedt veel voordelen. De overkapping is niet alleen onderhoudsvrij, maar bovendien weersbestendig.

Polycarbonaat is een kunststof die lichtdoorlatend en vormvast is. Het is 250 keer sterker dan glas. Het materiaal heeft een hoge duurzaamheid en is probleemloos recycleerbaar. Naast glashelder polycarbonaat bestaat er ook opaal of melkwit materiaal.

De aluminium profielen zijn te verkrijgen in alle RAL-kleuren. De profielen worden gemonteerd met roestvrije bouten en moeren.

Onze producten passen bij elke bouwstijl, dankzij hun unieke vormgeving en de materiaalkeuze. De eenvoudige elegantie zorgt ervoor dat onze carports en overkappingen onopvallend zijn en niet storend voor de omgeving.

Het Aluvida opbouwsysteem kent tal van toepassingen:

Dat kan gaan van een eenvoudige carport tot een terrasoverkapping voor regenachtige dagen. Daarnaast behoren ook een rokersoverkapping, een afdak voor fietsenstallingen, een luifel aan uw mobilhome en wandelgangen in projecten tot de mogelijkheden.

Aluvida onderscheidt zich van andere carportleveranciers door rekening te houden met de wensen van de klant. We plaatsen onze producten zoals u dat wenst. Onze mensen kunnen bij u langskomen om te luisteren naar uw ideeën, ze eventueel te bespreken en samen het passende model te ontwerpen dat aan uw wensen voldoet.

Sitemap

Carports & overkappingen opendeurdagen 18/03/2019

Opendeurweekend Kortingsactie Carports Terrasoverkappingen Nipacostorme

Carports & overkappingen opendeurdagen 13/03/2019

Op verschillende plaatsen in Vlaanderen zetten onze verdelers van carports en overkappingen hun deuren open!