Rokersruimte

Aluvida heeft dé oplossing voor een rookvrij bedrijf, openbaar gebouw of horecazaak:
een rokersruimte voor uw klanten, bezoekers en personeelDoor de hedendaagse wetgeving is het bijna overal verboden om te roken. Rokers zijn verplicht om buiten een sigaretje op te steken, vaak in slechte weersomstandigheden. Geen pretje!

U zoekt een fatsoenlijke en betaalbare oplossing om buiten uw gebouw te roken?

Aluvida kent de ideale oplossing:

Gun uw klanten, medewerkers, bezoekers en/of uzelf de luxe om op een gezellige manier van uw sigaret te genieten in de buitenlucht. Zorg voor één of meer beschutte rokersruimten buiten. Beschermd tegen regen en wind!

Buiten roken in de rokersruimte


Even een sigaretje roken na de maaltijd? Prima! Maar niet binnen, want alle restaurants in België moeten rookvrij zijn. Dankzij het rokersafdak van Aluvida blijft uw gebouw rookvrij en uw klanten hoeven niet in de regen te staan. De ruimte voor de rokers is uiteraard ook toegankelijk voor personen in een rolstoel.

Uw zaak krijgt bovendien een professionele uitstraling. U toont dat u waarde hecht aan iedereen; dat zullen uw klanten zeker appreciëren!

Een rokersoverkapping voor uw personeel of bezoekers


Er mag niet meer gerookt worden op de werkplek of in een bedrijfskantine. Maar ondanks het rookverbod is niet iedereen gestopt met roken. U wilt niet dat uw personeel of bezoekers in weer en wind buiten staan? Als u niet beschikt over een overdekte buitenruimte, dan is een rokersoverkapping van Aluvida de ideale oplossing.

Heeft uw bedrijf al een rookplek?


Nu de meeste openbare gebouwen rookvrij moeten zijn, vinden we rokers vooral op de straat terug. Met een overdekte en beschutte rookplaats doet u zowel uw rokende als niet-rokende klanten of bezoekers een groot plezier.

Tip


 • Door het plaatsen van één of meer asbakken, houdt u de omgeving proper.
 • Laat eventueel een zitbankje installeren voor wat extra comfort.
 • In de winter is een overkapping te voorzien van een terrasverwarmer.
 • Wilt u extra beschutting tegen grillige weersomstandigheden? Dan kunnen we de rookruimte voorzien van zijwanden.

  Wilt u, net zoals veel andere bedrijven of horecazaken, een rokersoverkapping?
  Onze medewerkers staan u graag te woord. Contacteer hen voor meer info. 

  Aluvida levert rokersruimtes van topkwaliteit. De kant-en-klare bouwpakketten zijn geschikt om op verschillende ondergronden te plaatsen. Het bouwpakket is voorzien van een duidelijke handleiding en klaar voor onmiddellijke montage. Eventueel staan onze professionele monteurs klaar om uw rookhok te monteren.

  Onze smaakvolle carports en Comfortroof zijn gemaakt met de beste materialen. De carports bestaan uit gecoate aluminium staanders en polycarbonaatplaten. Dankzij de topkwaliteit kunnen we u jarenlang rookgenot beloven!

  Welke rokersruimte het beste bij uw bedrijf of zaak past is afhankelijk van het aantal rokende personen. We bieden afdaken in verschillende afmetingen aan. Eventueel leveren we ook overkappingen op maat. Vertel ons hoeveel mensen er ongeveer gebruik zullen maken van het rokersafdak en wij adviseren welk model het beste bij uw bedrijf of zaak past. U kunt bij Aluvida terecht voor een vrijblijvend advies.


  Bekijk ons volledig assortiment in ons webalbum
 • Rokersruimte

  Sitemap

  Carports & overkappingen opendeurdagen 18/03/2019

  Opendeurweekend Kortingsactie Carports Terrasoverkappingen Nipacostorme

  Carports & overkappingen opendeurdagen 13/03/2019

  Op verschillende plaatsen in Vlaanderen zetten onze verdelers van carports en overkappingen hun deuren open!