Publireportage Karaat juni 2010

23/12/2010
Publireportage Karaat juni 2010

Wilt u extra leefruimte of een plaats om uw auto te beschermen? Dan bent u bij A.C.D. aan het juiste adres. Als ervaren overkappingsspecialist help A.C.D. u graag bij het realiseren van een carport of terrasoverkapping. Een A.C.D. overkapping biedt een meerwaarde voor uw woning.

 

Kiezen voor een duurzame overkapping
 
Een A.C.D. overkapping is een duurzaam uitgevoerde en dragende constructie met een stabiel en stevig framewerk. Het dak in polycarbonaat is bestand tegen verschillende weersinvloeden en andere obstakels. Voor de onderbouw maakt A.C.D. gebruik van aluminium, want dit materiaal is duurzaam, stabiel, uitstekend te recycleren en het vergt nauwelijks onderhoud. Bovendien is aluminium te verkrijgen in bijna elke RAL-kleur. Op de aluminiumprofielen krijgt u maar liefst 30 jaar garantie.

 
Een veilig onderdak voor uw auto
 
Een carport plaatsen is veel goedkoper dan het bouwen van een garage. Deze autostalling biedt bovendien minstens evenveel bescherming als een garage. Het hele jaar is een carport het ideale onderkomen voor een auto. 's Winters hoeft u geen ijs meer te krabben, hebt u minder last van koudeproblemen en 's zomers staat uw auto koel. Uw wagen is ook beschermd tegen hagel, vallende takken, etc... Dankzij de open wanden is er een uitstekende luchtcirculatie, waardoor de auto snel droogt en roestvorming voorkomen wordt. Kortom: onder een A.C.D. carport staat uw auto veilig.

 
Heerlijk genieten dankzij uw terrasoverkapping
 
Een terrasoverkapping is een verlengstukje tussen huis en tuin en geeft extra sfeer. Steeds meer wordt de tuin een echte buitenkamer. Lekker genieten van de zon of koken voor vrienden of familie? Een gezellige plek in de tuin is een must. Ondanks het grillige Belgische weer kunt u dankzij een A.C.D. terrasoverkapping vaker buiten zitten. Of het nu regent of de zon schijnt, u zit altijd heerlijk onder uw overkapping.

 
Eenvoudig zelf te plaatsen
 
Het handige A.C.D.-systeem zorgt ervoor dat u met twee personen in één dag uw overkapping kunt plaatsen. Doet u dat toch liever niet zelf, dan kunt u een beroep doen op de monteurs van A.C.D. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

 
Kiezen voor een betrouwbare partner
 
Een mooie uitstraling van huis of tuin bezorgt u een prettig gevoel. Daarom is de keuze van een carport of terrasoverkapping belangrijk. Bij A.C.D. luisteren we naar uw wensen en zoeken we samen naar een oplossing op maat. Dankzij de talloze mogelijkheden qua vormen, afmetingen, profielkleuren en dakbedekking vindt u altijd een A.C.D. overkapping naar uw smaak.

Een A.C.D. overkapping biedt u de zekerheid dat u een product van topkwaliteit koopt, de voordelen van persoonlijke service en de garantie dat het eindproduct feilloos aansluit bij de architectuur en uitstraling van uw woning. Wilt u met eigen ogen zien waartoe wij in staat zijn, dan nodigen we u uit voor een bezoek aan onze showroom.

Publireportage in Karaat juni 2010

Terug ...

Nieuws

Carports & overkappingen opendeurdagen 18/03/2019

Opendeurweekend Kortingsactie Carports Terrasoverkappingen Nipacostorme

Carports & overkappingen opendeurdagen 13/03/2019

Op verschillende plaatsen in Vlaanderen zetten onze verdelers van carports en overkappingen hun deuren open!