Bij ACD worden leden van SeniorenNet met leuke aanbiedingen verrast

23/12/2010
Bij ACD worden leden van SeniorenNet met leuke aanbiedingen verrast

www.seniorennet.be is de grootste portaalsite die zich specifiek richt naar de doelgroep van dynamische senioren, met zo'n 3 miljoen (!) bezoekers per maand!

De gemiddelde SeniorenNet-bezoeker is 61 jaar, en erg actief, dynamisch, hip,...

Uit een marktonderzoek is trouwens gebleken dat 2 op 3 Seniorennet-bezoekers graag tuiniert, en slechts 14% geen eigen tuin heeft!

De Oxypass-houders van Seniorennet.be genieten van volgende bijzondere voordelen bij alle dealers van A.C.D. (aanbod geldig tot 31 december 2011 wegens succes blijft dit aanbod geldig tot en met 31 december 2012):

Een korting van € 250 bij aankoop van een A.C.D.-overkapping + voor wat betreft het assortiment carports en overkappingen (excl. de comfortroof, rondo en serrondos) breiden we de standaardkleuren uit van 2 naar 6 kleurenopties zonder meerprijs. Standaard worden onze overkappingen in RAL 9010 en RAL 6009 geleverd. Voor de Oxypass-houders voegen we hier volgende 4 POPULAIRE kleuren aan toe: 9001 (crème wit), 7016 (antraciet grijs), 7039 (kwartsgrijs) en 8019 (grijs/bruin). Dit betekent dat in 95% van de gevallen een Oxypass-houder GEEN meerprijs hoeft te betalen op zijn kleurkeuze.

Om recht te hebben op het Oxypass-voordeel dienen Oxypass-houders bij elke bestelling hun OxyPass VIP-voordelenkaart te tonen.

Beide partijen garanderen dat ze de wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens naleven. De persoonsgegevens die door seniorennet.be aan A.C.D. eventueel worden doorgegeven mogen enkel gebruikt worden voor het cliënteelbeheer van A.C.D. in het kader van deze samenwerking. A.C.D. zal deze gegevens niet gebruiken voor marketingdoeleinden en/of doorgeven aan derde partijen tenzij dit uitdrukkelijk past in het kader van de uitvoering van onderhavige overeenkomst en seniorennet.be hiervoor voorafgaandelijk zijn akkoord heeft gegeven.

Meer informatie over onze partner vindt u op www.seniorennet.be

Terug ...

Nieuws

Carports & overkappingen opendeurdagen 18/03/2019

Opendeurweekend Kortingsactie Carports Terrasoverkappingen Nipacostorme

Carports & overkappingen opendeurdagen 13/03/2019

Op verschillende plaatsen in Vlaanderen zetten onze verdelers van carports en overkappingen hun deuren open!